Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
DarkIta gadulstwo jak tralala^2
|
Wysłany: Sro Lip 03, 2002 2:04 pm Temat postu: "sprzedam" sie do pracy |
|
|
poszukuje parcy w siedlach na druga polowe lipca ajak bedzie dobrze to może i dłużej. ZUSu za mnie płacić nie trzeba póki, co wiec mozna zatrudnić mnie legalnie. bo w sumie to inaczej nie chcę, zależy mi, żeby mieć później jakis poapierek i co wpisać do CV.
posiadam wykształcenie wyższe fizyczno-informatyczne. _________________ Szkodzę ludziom, rzucam czary,
sprowadzam nieszczęścia
IMPORT - EXPORT |
|
Powrót do góry |
|
|
BuuM gadulstwo jak tralala^2
|
Wysłany: Sro Lip 03, 2002 2:39 pm Temat postu: |
|
|
ja sie wynajme do pracy jako sprzataczka mam doswiadczenie i wyksztalcenie pol wyzsze niepelne jak Ita ma wyzsze trzy klasy podstawowki swoje robi _________________ BuuM
---------------------------------------
cokolwiek... whatever...irgendetwas...
--------------------------------------- |
|
Powrót do góry |
|
|
DarkIta gadulstwo jak tralala^2
|
Wysłany: Czw Lip 04, 2002 3:43 pm Temat postu: |
|
|
buumie, jesli nie masz mi nic do zaproponowanie to prosze cie ładnie nie wysylaj jakis nic nie znaczących postów w tym temacie.
a jesli cie to uszczęśliwi, to bede miala wyższe równo za tydzień, tuż po obronie dyplomu. czyli w sumie moge juz pisac ze mam wyższe. _________________ Szkodzę ludziom, rzucam czary,
sprowadzam nieszczęścia
IMPORT - EXPORT |
|
Powrót do góry |
|
|
wendlinka
|
Wysłany: Pon Lip 22, 2002 10:24 pm Temat postu: |
|
|
ja tez chciałabym gdzies popracowac, nawet we wrzesniu! no i w sierpniu, w sumie pozniej w pazdzierniku tez bym mogła ale tylko w weekendy Jesli ktos by cos miał dla mnie to prosze pisac kontakt znacie, macie w profilu jakby co _________________ WeNdLiNkA <--- :* |
|
Powrót do góry |
|
|
jodlasty mały gadatek
Dołączył: 12 Maj 2002 Posty: 92 Skąd: Siedlce.....Prowdziwy informatyk wiesza się razem z systemem...
|
Wysłany: Pią Wrz 13, 2002 10:05 pm Temat postu: |
|
|
Ja będę miał pracę dla osób mających mały samochód od października do końca roku. Jak Ciebie interesuje to daj znac.
Praca w miasteczkach w okolicach Siedlec czyli Łuków, Węgrów, Sokołów Podlaski, Garwolin, Międzyrzec Podlaski. _________________ ASUS A7N8X DELUXE==Athlon XP 1700+@2400Mhz (12x200)== Radeon 9700@pro 390/700
1GB GeIL ULTRA CL.2 Dual Mode ==SEGATE 120GB
17,147-3D Marków 01==5906-3D Marków 03