Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gwiazdka gadulstwo jak tralala^2

|
Wysłany: Wto Gru 03, 2002 10:53 pm Temat postu: muzyka na zle dni |
|
|
na zlosc, nerwy a przede wszystkim stress najlepsza jest muzyka. Jesli chodzi o stress to proponuje najpierw cos agresywnego i glosnego, a potem zakonczyc czyms uspakajajacym i przyjemnym jak koncert Stinga! mmmmniam _________________ K.R.- autor nie ponosi odpowiedzialnosci za ewentualne szkody spowodowane przeczytaniem tego postu |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pyt gadulstwo jak tralala^2

|
Wysłany: Wto Gru 03, 2002 11:02 pm Temat postu: moje |
|
|
na nerwy polecam cos agresywnego, denerwujacego: hardcore, noise
na smutek cos smutnego: aphex twin - selected ambient works 2, illbient - taka straszna muza z horrorow :> |
|
Powrót do góry |
|
 |
Rozbi gadulstwo jak tralala^2

|
Wysłany: Sro Gru 04, 2002 2:58 pm Temat postu: |
|
|
Z doswiadczenia wiem ze na nerwy najlepszy mocny metal minimum muzyki maximum emocji. Na smutek cos a`la kmieciu itp
A na stres to ja sobie gram na gitarce ale dobre techno czy trans tez dziala. _________________ ------OKO WIDZI WSZYSTKO-----
ONI Są wśród nas |
|
Powrót do góry |
|
 |
DarkIta gadulstwo jak tralala^2

|
Wysłany: Czw Gru 05, 2002 5:17 pm Temat postu: |
|
|
na stres . to ja sie mocno rugam .. az mnie facet przestaje lubic ...
a tak powaznie to na stres i dola polecam swiece i jakas muze typu gothic metal badz inne tego dziwnego typu wynalazki ,, calkiiem niezly jest Elend ( wrazliwi i mocno wierzacy katolicy i nie tylko - nawet nie bierzcie plyty w rece ) same tytuly kilku utowrow sugeruja , ze to moze byc satanstyczna muza .. ososbiscie nigdy nie wnikalam jak to jest z nimi naprawde ..
a co do gothicu i tym podobnych wynalakow .. EVER EVE, DREADFUL SHADOWS, CREMATORY, CEMETARY OF SCREAM. _________________ Szkodzę ludziom, rzucam czary,
sprowadzam nieszczęścia
IMPORT - EXPORT |
|
Powrót do góry |
|
 |
YagoDa uu Panie .. ta to dopiero ma gadane^3

|
Wysłany: Czw Gru 05, 2002 5:24 pm Temat postu: |
|
|
Nie ma to jak dobry stary hardrock :> _________________ Szukam żony....obrzydliwie bogatej. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Basebox gadulstwo jak tralala

|
Wysłany: Pią Gru 06, 2002 8:59 pm Temat postu: |
|
|
na zle dni? napewno jakas melancholijna muzyka z melancholijnom linia melodyczna (archive, six by seven, coldplay) .... czasem nawet hiphop..
a gdy nei moge rozladowac energii, to zaspokojam to porzadnym rockowym rzęcholeniem tudziez dobrym eklubowym bitem, i nie zaleznie czyto trance, house, breakbeat czy d'n'b... wazne zeby niezle krecilo! _________________ You wha'?! Speek 2 thee ass, 'cause that face ain't listen!!!
----------------------------------------------------
Basebox
basebox@poczta.onet.pl
www.basebox.prv.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
kszyho

|
Wysłany: Wto Mar 11, 2003 5:24 pm Temat postu: |
|
|
Recepta : Wyłączyć wszystkie światła, zapalić świeczki i włązcyć The Doors lub też Pink floyd -"Dark side of the moon" _________________ Och Dżizas |
|
Powrót do góry |
|
 |
doddy mały gadatek
|
Wysłany: Nie Paź 05, 2003 10:19 pm Temat postu: |
|
|
A moja recepta jest następująca:
Marilyn Manson - Man that you fear, minute of decay, Fundamentally loathsome, in the valley of shadow of death, a place in the dirt, lamb of god, coma black, coma white, Torniquet na koniec.
UWAGA. Mansona niie sluchac w dobre dni bo wpada sie w dołek
Deftones: Change in the house of files
Type o negative: Bloody kisses, White Slavery, Everyone i love is dead, Blood and fire, Black #1
Muse: Feeling good
Smashing pumpkins: Try, Try, Try
W moim przypadku działa w 100% |
|
Powrót do góry |
|
 |
DarkIta gadulstwo jak tralala^2

|
Wysłany: Pią Paź 10, 2003 11:29 am Temat postu: |
|
|
no prosze .... jednak rock zyje  _________________ Szkodzę ludziom, rzucam czary,
sprowadzam nieszczęścia
IMPORT - EXPORT |
|
Powrót do góry |
|
 |
Timea gadulstwo jak tralala^2

|
Wysłany: Pią Paź 10, 2003 1:02 pm Temat postu: |
|
|
A słyszał kto o grupie Pejzaż? Pięciu kolesi, który reklamuja się grając w środku nocy np na rynku we Wrocławiu A co grają? Jakiś taki folk... ale jaki to nie wiem Słychać gitary, flet, bębny i saksofon. Jak dla mnie miodzio. Polecam  _________________ M. |
|
Powrót do góry |
|
 |
pogus mały gadatek
|
Wysłany: Pią Paź 24, 2003 2:43 pm Temat postu: |
|
|
niezależnie od nastroju nowy Dimmu Borgir |
|
Powrót do góry |