Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gwiazdka gadulstwo jak tralala^2
|
Wysłany: Wto Maj 13, 2003 9:28 pm Temat postu: matury 2003 |
|
|
dzizus, nie nawidze tego. Rozumiem- tradycja, egzamin na zakonczenie szkoly-niech bedzie. Ale po ch*j te ustne??? skonczyly sie czasy, gdy wystarczylo siasc na 2 tygodnie przed egzaminami na studia i pouczycc sie- teraz na dobre studia trzeba duzo wczesniej zaczynac. A matura? Matura zajmuje tylko czas i stresuje ( trzeba sie uzerac z tymi ...). Moze ja o czyms nie wiem? Moze mi ktos wytlumaczy po co to? _________________ K.R.- autor nie ponosi odpowiedzialnosci za ewentualne szkody spowodowane przeczytaniem tego postu |
|
Powrót do góry |
|
|
YagoDa uu Panie .. ta to dopiero ma gadane^3
|
Wysłany: Sro Maj 14, 2003 8:23 am Temat postu: |
|
|
No to taki lekki wstęp do tego co cię czeka na studiach :)
PS. Matura to mały pikuś :D Każdy się boi przed...a już po pozostaje tylko śmiech ;) |
|
Powrót do góry |
|
|
DarkIta gadulstwo jak tralala^2
|
Wysłany: Sro Maj 14, 2003 11:00 am Temat postu: |
|
|
ustne egzaminy uznaj za probe do examow na studia/studiach... wiesz .. ucz sie na bledach .. bo pozniej ustne bedziesz miala przynajmniej kilka w roku jak nie kilka w semestrze ..
a matura sie nie przejmuj ... nie ma czym .. ja tam mam mierna z ustnego anglika .. a na studiach bylam jedna z lepszych _________________ Szkodzę ludziom, rzucam czary,
sprowadzam nieszczęścia
IMPORT - EXPORT |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: Pią Maj 16, 2003 10:40 pm Temat postu: |
|
|
ja sie nie przejmuje, tylko wqrza mnie ze zajmuje czas niepotrzebnie, a ustne lubie, bo i mnie lubia w szkole- opinia hehe _________________ K.R.- autor nie ponosi odpowiedzialnosci za ewentualne szkody spowodowane przeczytaniem tego postu |
|
Powrót do góry |
|
|
pogus mały gadatek
|
Wysłany: Pon Maj 19, 2003 10:00 am Temat postu: |
|
|
matura ma być....trzeba dać dzieciom namiastkę stresu jaką będą przechodzić na studiach... piszę świadomie "namiastkę", bo pierwsza sesja to jest dopiero stres... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: Pon Maj 19, 2003 12:23 pm Temat postu: |
|
|
i jak sie jeszcze dorzuci legendy o wykladowcach ze straszych rocznikow _________________ Szkodzę ludziom, rzucam czary,
sprowadzam nieszczęścia
IMPORT - EXPORT |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: Sro Cze 04, 2003 12:19 am Temat postu: |
|
|
to juz minelo ten klimat ten luz Ci wspaniali ludzie nie powroca, nie powroca juz... nie... _________________ K.R.- autor nie ponosi odpowiedzialnosci za ewentualne szkody spowodowane przeczytaniem tego postu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: Czw Cze 05, 2003 4:16 pm Temat postu: |
|
|
btw, to moze pochwalisz sie ile mialas piatek itp .. _________________ Szkodzę ludziom, rzucam czary,
sprowadzam nieszczęścia
IMPORT - EXPORT |
|
Powrót do góry |
|
|
YagoDa uu Panie .. ta to dopiero ma gadane^3
|
Wysłany: Pią Cze 06, 2003 7:30 pm Temat postu: |
|
|
Miałem pięć piątek, czwórka na początek, miałem trójkę, ale popłynąłem z prądem, dwójkę zjarałem z cne i wujkiem, numer wziął jedynkę... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: Pią Cze 06, 2003 11:30 pm Temat postu: |
|
|
powiem tyle- nie najgorzen. Jak ktos bardzo mocno zainteresowany to na priva prosze bo nie mam zamiaru zostawiac tu na lata moich ocen hehe _________________ K.R.- autor nie ponosi odpowiedzialnosci za ewentualne szkody spowodowane przeczytaniem tego postu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: Nie Cze 08, 2003 7:28 pm Temat postu: |
|
|
jakie lata .. zawsze mogę usunąć jeśli o to poprosisz _________________ Szkodzę ludziom, rzucam czary,
sprowadzam nieszczęścia
IMPORT - EXPORT |
|
Powrót do góry |
|
|
|