Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Czy chcesz by na forum byly staty ??? |
Tak |
|
71% |
[ 5 ] |
Nie |
|
28% |
[ 2 ] |
|
Wszystkich Głosów : 7 |
|
Autor |
Wiadomość |
Rozbi gadulstwo jak tralala^2

|
Wysłany: Sro Lis 27, 2002 4:57 pm Temat postu: Staty??? |
|
|
Nie wiem czy to sie przyjmie (pewnie nie). Ale co powiecie na zrobienie statow tu na forum??? Oczywiscie takie nieoficjalne niezobowiazujace niepowazne ..... Staty dla samych statow _________________ ------OKO WIDZI WSZYSTKO-----
ONI Są wśród nas |
|
Powrót do góry |
|
 |
protas gadulstwo jak tralala^2
|
Wysłany: Pią Lis 29, 2002 12:56 am Temat postu: |
|
|
Systematyka zaproponowana w poście otwierającym temat wywołuje pewne niejasności. Rezygnując z ustosunkowania się do sensu wskazywania takich a nie innych kryteriów, poproszę jedynie o wyjaśnienie trzech istotnych kwestii, determinujących charatkter proponowanych statystyk.
1. Nieoficjalne - znaczy że nie będą podawane do publicznej wiadomości przez prezydenta miasta? Nie ujrzymy ich w prasie codziennej? Nawet w kościelnej gablotce?
2. Niezobowiązujące - znaczy że bez względu na pozycję w statystykach będzie można spać spokojnie i mieć pewność, że nie powstanie obowiązek ponosznia np. dodatkowych opłat?
3. Niepoważne - znaczy że mają występować kategorie o wątpliwej użyteczności? Przykładowo - "średnia ilość spółgłosek bezdźwięcznych w nieparzystych postach"? Albo "ilość zdań pojedynczych kończących się znakiem zapytania"?
Reasumując - mimo szczerych chęci nie wiem, naprawdę nie wiem po kiego wała tu jakieś statystyki. Mimo wszystko, mogę obiecać jedno - niezwłocznie po zrozumieniu owej zaiste przełomowej idei, zapewniam ze swej strony szczere poparcie i błogosławieństwo. Amen. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Rozbi gadulstwo jak tralala^2

|
Wysłany: Pią Lis 29, 2002 2:41 pm Temat postu: |
|
|
Nieoficjalne - mialo znaczyc tyle ze nikt nie bedzie bral ich pod uwage na np. IRCu, podczas reozmow itp. itd.
Niezobowiazujace - znaczy ze nie musisz za kazde slowo placic alimentow i podatku naszemu ukochanemu urzedowi skarbowemu i nie bedzie trzbea w zwiazku z nimi ponosic zadnych konsekwencji.
Niepowazne - wlasnie to ! np ile razy sie ktos usmiechnal, przeklal, Wykaz najczesciej uzywanych wyrazow na forum, kto napisal najdluzsze zdanie, kto robi jak najwiecej bleduf itp. itd. _________________ ------OKO WIDZI WSZYSTKO-----
ONI Są wśród nas |
|
Powrót do góry |
|
 |
vibo uu Panie .. ta to dopiero ma gadane^3

|
Wysłany: Sro Gru 04, 2002 8:38 pm Temat postu: |
|
|
pozwolicie ze sie tak brzydko zapytam..
a po chuja to komu? ;D _________________ vibo-vit smaczny zdrowy... |