Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jodlasty mały gadatek

Dołączył: 12 Maj 2002 Posty: 92 Skąd: Siedlce.....Prowdziwy informatyk wiesza się razem z systemem...
|
Wysłany: Sro Cze 05, 2002 10:37 pm Temat postu: Poznajmy się przez internet |
|
|
--Ocenzurowano-- _________________ ASUS A7N8X DELUXE==Athlon XP 1700+@2400Mhz (12x200)== Radeon 9700@pro 390/700
1GB GeIL ULTRA CL.2 Dual Mode ==SEGATE 120GB
17,147-3D Marków 01==5906-3D Marków 03
Powered by Water Cooling-Open Air
Ostatnio zmieniony przez jodlasty dnia Sro Lip 21, 2004 3:18 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pyt gadulstwo jak tralala^2

|
Wysłany: Sro Cze 05, 2002 11:55 pm Temat postu: haha |
|
|
innych tu chyba nie ma hehehe |
|
Powrót do góry |
|
 |
DarkIta gadulstwo jak tralala^2

|
Wysłany: Czw Cze 06, 2002 10:41 am Temat postu: |
|
|
pyt: nie bylabym taka pewna om ile mnie pamiec nie myli to welka z bejem sie nie poznali przez siec.
coz .. ja tez sie poznalam z gsl'em przez siec . wsszystko przez to , ze nie wierzyl , iz jestem dziewczyna , ponoc mowilam zbyt odwaznie o niektorych rzeczach .
Mroczna
Sprawia ból |
|
Powrót do góry |
|
 |
vibo uu Panie .. ta to dopiero ma gadane^3

|
Wysłany: Pią Cze 28, 2002 9:06 pm Temat postu: |
|
|
..wogole wszystko latwiej... a najlatwiej jest poznac kogos od srodka.. i latwiej jest sie zaprzyjaznic... iiii... no nie wiem co tu jeszcze napisac.. na necie ludzie sa bardziej otwarci.. _________________ vibo-vit smaczny zdrowy... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Rozbi gadulstwo jak tralala^2

|
Wysłany: Sob Cze 29, 2002 4:10 pm Temat postu: |
|
|
Tiaaa na necie ludzie sa bardziej otwarci ale to nie znaczy ze sa bardziej szczerzy czy ze latwiej sie z nimi poznac prze net. Dla mnie nic nie zastapi rozmowy w cztery oczy na osobnosci. Nawet jesli skorzystam z polaczenia z wizja i fonia to nigdy nie bedzie to samo i mam nadzieje ze spotkan sam na sam na zywo nie zdominuja znajomosci przez net. Moze to taki wymog naszych czasow ale ja jestem staroswiecki.
PS. Dawniej bylo lepiej  _________________ ------OKO WIDZI WSZYSTKO-----
ONI Są wśród nas |
|
Powrót do góry |
|
 |
Timea gadulstwo jak tralala^2

|
Wysłany: Sob Cze 29, 2002 5:17 pm Temat postu: |
|
|
vibo napisał: | ..wogole wszystko latwiej... a najlatwiej jest poznac kogos od srodka.. i latwiej jest sie zaprzyjaznic... iiii... no nie wiem co tu jeszcze napisac.. na necie ludzie sa bardziej otwarci.. |
A to dobre
Szczegolnie jak ktos przedstawia Ci sie jako cycata, dlugonoga blond Marysia (imie przykladowe), a okazuje sie, ze jest to zarosniety, oblesny, bezzebny Zenek, ktory albo sie nudzi, albo szuka mlodych glupiutkich chlopcow...  _________________ M. |
|
Powrót do góry |
|
 |
vibo uu Panie .. ta to dopiero ma gadane^3

|
Wysłany: Sob Cze 29, 2002 6:22 pm Temat postu: . |
|
|
ten temat mozna bardzo rozwijac..niemal w nieskonczonosc..
ale powiem tylko tyle.. to czy to jest zenek czy stasio czy marysia to wszystko wyjdzie w rozmowie.. wczesniej czy pozniej.. poza tym.. p dluzszej 'znajomosci' zazwyczaj obie strony sa ciekawe swojego wygladu.. i tutaj juz nie da sie chyba za bardzo sciemnic. nawet jesli to przejdzie.. to pozniej jest chec spotkania sie i rozmowy na zywo.. tutaj juz nikt nic nie sciemni.. poza tym.. ci co lubia robic takie kawaly.. odpadaja zwykle juz po 1 przeszkodzie.
ja osobiscie nie spotkalem sie zeby ktokolwiek wogole doszedl do 2. _________________ vibo-vit smaczny zdrowy... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Giero
|
Wysłany: Sro Gru 31, 2003 7:53 am Temat postu: |
|
|
A jak poznalem zone przez internet czy to sie liczy?
Za moich czasow ( 6 - 7 lat wstecz) tutaj bylo prawie najlepiej bylo sie poznawac na "AOL" szczegolnie jezeli pracowales nie bylo czasu na spotykanie sie w 4 oczy. Szegolnie jak dziewczyna mieszkala na drugiej stronie miasta  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Upior gadulstwo jak tralala

|
Wysłany: Sob Sty 03, 2004 2:02 am Temat postu: |
|
|
A właśnie: ile jedzie się z jednego końca Chicago na drugi??? Ja przejechalem Warszawę 1 stycznia o godz 17:00 w ciągu 25 minut. Oznacza to że:
- Warszawa to mała wieś, lub
- wszyscy spali nawaleni po Sylwestrze, lub
- przeniosłem sie w czasie o 20 lat wstecz
No po prostu jechalem ze szczęką na kierownicy! |
|
Powrót do góry |
|
 |
LdN gadulstwo jak tralala^2

|
Wysłany: Pon Sty 05, 2004 8:25 am Temat postu: |
|
|
Szanowny Upiorku. Ja latem (chyba na poczatku licpa) przejechalem cala Warszawe (spod trasy Toruńskiej pod las Kabacki) w 25 minut w normalny dzien (no prawie - ok. 16 w niedziele) _________________ PAMIĘTAJ !!! Nie jesteś naprawdę pijany,
jeśli leżąc na podłodze nie musisz się jej trzymać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|