Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
DarkIta gadulstwo jak tralala^2

|
Wysłany: Pon Sty 20, 2003 5:28 pm Temat postu: sieci radiowe |
|
|
poszukuje informacji na temat radiowek, czyli jak to dzila, na jakim sprzecie , no i ile taka przyjemnossc kosztuje? i pytankko do kogos z e-gate: ile kosztuje/kosztowalby abonament miesiefczny ( bo nie wiem czy rozwineliscie to na wieksza skale) ? _________________ Szkodzę ludziom, rzucam czary,
sprowadzam nieszczęścia
IMPORT - EXPORT |
|
Powrót do góry |
|
 |
Basebox gadulstwo jak tralala

|
Wysłany: Wto Sty 21, 2003 4:21 pm Temat postu: |
|
|
ale chodzi o streaming po necie czy kupienie wlasnego nadajnika do pirackiego nadawania wlasnych audycji?  _________________ You wha'?! Speek 2 thee ass, 'cause that face ain't listen!!!
----------------------------------------------------
Basebox
basebox@poczta.onet.pl
www.basebox.prv.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
DarkIta gadulstwo jak tralala^2

|
Wysłany: Wto Sty 21, 2003 8:22 pm Temat postu: |
|
|
chodzi u dostepnienie internetu przez fale radiowe ..ile kosztuje sprzet, jaki jest najlepszy itp .. i nie do prackich dzialan .. _________________ Szkodzę ludziom, rzucam czary,
sprowadzam nieszczęścia
IMPORT - EXPORT |
|
Powrót do góry |
|
 |
Basebox gadulstwo jak tralala

|
Wysłany: Pią Sty 24, 2003 7:19 pm Temat postu: |
|
|
a to ja nie o tym myslalem co trzeba
coz, wlasna rozglosnie radiowa chyba kazdy by chcial miec !  _________________ You wha'?! Speek 2 thee ass, 'cause that face ain't listen!!!
----------------------------------------------------
Basebox
basebox@poczta.onet.pl
www.basebox.prv.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
Rozbi gadulstwo jak tralala^2

|
Wysłany: Sob Sty 25, 2003 10:33 am Temat postu: |
|
|
Wiec tak z e-gate to ja nie jestem ale dostep do netu mam wlasnie dzieki ich laczu radiowemu. Założenie kosztowało mnie 400zl, ale tylko dlatego, że musiałem kupic antene kierunkową, z normalna antenką wychodzi o wiele taniej. O ile się orientuje to e-gate oferuje połączenie tylko w siedlcach i to tylko w najbliższych okolicach osiedla do kilkuset metrów.
Z internetu jak widac korzystam choc nie zawsze antenka moze fale zlapac (wezmy jak jest paskudna pogoda). Prędkość orzy downloadzie dochodzi mi nawet do 30kb/s, a czasami i wiecej. Wiec nie narzekam.
Problem jest ze sterownikami do karty sieciowej ostatnio zainstolawalem sobie nowa karte dźwiękową i jej sterowniki sie pogryzly ze sterownikami karty sieciowej. No i to by bylo na tyle _________________ ------OKO WIDZI WSZYSTKO-----
ONI Są wśród nas |
|
Powrót do góry |
|
 |
|