Basebox gadulstwo jak tralala

|
Wysłany: Pią Sty 10, 2003 9:53 pm Temat postu: przesluchane... nie polecane! |
|
|
well to moze teraz cos przecinej wagi bo czasem sie zdarza ze wyskrobiemy cos zupelnie innego :
fear factory - remanufacture : jakos dzwinie mi sie tego sluchalo i po podczas sluchania calego albumu bylem cholernie spiety, choc lezalem na lozku (zawsze tak robie kiedy slucham z kasety/cd)... zawsze wychodze z zalozenia , ze kazda muzyka (czy to rzniecie w gitare, czy hip-hop) ma mnei zrelaksowac,, no ale nei w tym przypadku... polaczenie rockowego grania z elektronika nie wyszlo moim zdaniem zbytnio na dobre , w szczegolnosci laczenie rocka/metalu z hardcore techno (ktore ostatnio zupelnie mi nei pasi) ... duze nadzieje pokladalem w kawalkach typu (jak ja to nazywam) future rock, czyli muzyki a la quake2 i 3 , ale tez sie zawiodlem, chociaz przesterowane breakbeaty tam sa i gitary, ale jakies elementy powoduja, ze nie trzyma sie to za bardzo kupy .. z calej plyty podoba mi sie tylko 5 kawalkow (utwory 4-9)... to prawie pol plyty, ale te piec kawalkow nie ratuje jej calej sytuacji.... 3/10 _________________ You wha'?! Speek 2 thee ass, 'cause that face ain't listen!!!
----------------------------------------------------
Basebox
basebox@poczta.onet.pl
www.basebox.prv.pl |
|