|
Siedlce - forum Siedlczan o Siedlcach
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Pyt gadulstwo jak tralala^2

|
Wysłany: Pon Lut 25, 2002 6:52 pm Temat postu: |
|
|
kiedy jestem w blizej nieokreslonym stanie (dziwnym) lubie posluchac podobnej muzyki: illbient (dark ambient - chory ambient, muzyka straszna /industrial/exp. ostatnio trafilem na wytwornie extreme, ktora wydaje tylko dziwna muzyke. dla fanow industrial techno polecam skladanke sonar, Entertainment Through Pain. szczegolnie ciekawe sa utwory stworzone z trzaskow.
cz ktos ma podobne doswiadczenia?
ps
w e-radio mozna posluchac takiej muzyki w poniedzialki na dobry poczatek tygodnia :wink:
[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Pyt dnia 2002-02-25 18:08 ] |
|
Powrót do góry |
|
 |
Basebox gadulstwo jak tralala

|
Wysłany: Wto Gru 03, 2002 4:03 pm Temat postu: experimenty |
|
|
kiedy jestem w blizej nieokreslonym stanie (dziwnym), wtedy zupelnie nie wiadomo, co mnie najdzie na sluchanie..... zazwyczaj puszczam sobie jakies mile przyjemne dzwieki..... nie wazne czy to elektroniczne czy jakies inne... ostatnio zwariowalem ( a raczej bylem totalnie zrelaxowany ) , gdy przesluchalem live mix zrobiony przez the avalanches, gdzie laczyli przerozne motywy, style i utwory w jedna calosc, i jedno nie gryzie sie z drugim..... kurde jego i jej - polecam ten mix! sory tylko ze nie pamietam addresu, to podalbym wam i moglibyscie se sciagnac....
a tak zazwyczaj slucham utworow z konkretnym brzmieniem i ciekawa melodyka,... i nie wazne czy to hh, rock, symfonia czy "dzwieki tluczonych talerzy o raczke wiartarki" sadze ze w (prawie) kazdej muzyce znajdzie sie cos, co zwroci nasza uwage
a jesli chodzi i kliki i trzaski rodem z warpa czy innej tego typu wytowrni, to niestety, nie doswiadczylem ich zbyt wiele.. (aphex twin, blimp, silver rocket, mouse on mars i scenowy palsecam).....
ps. ostatnio zabil mnie arabski hip-hop czy li cos co ostatnio pewnie slyszeliscie - panjabi mc "mundian to bach ke" _________________ You wha'?! Speek 2 thee ass, 'cause that face ain't listen!!!
----------------------------------------------------
Basebox
basebox@poczta.onet.pl
www.basebox.prv.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|