Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Sauron gadulstwo jak tralala^2

|
Wysłany: Pią Sty 18, 2002 3:16 pm Temat postu: |
|
|
Zeby sie nei rozpisywac. Chcialbym sie od was dowiedziec - opinie ale bez sciemy co jest lepsze athlon + plytka asus abit czy pentiumek na tej samej plytce. Kryteria Cena, glosnosc - slyszalem ze atlon potrzebuje smigla i to strasznie warczy. Mam kompa z ktiorym spie wiec czasem syga w nocy a na dodatek buczy mi smiglo od serwerka. Wiecie trzeba dbac o sluch i o jajka te napromieniowanie. Bo mi sie jakie E.T. urodzi w przyszlosci.Jesli mozecie prosze o opinie w tej sprawie znawcow tematu )
_________________ Navigare Necesae Est |
|
Powrót do góry |
|
 |
LdN gadulstwo jak tralala^2

|
Wysłany: Pią Sty 18, 2002 6:11 pm Temat postu: |
|
|
Poleciłbym Ci Athlona. Jest naprawdę wydajny. Mój brat, który tworzy grafikę 3D (3DStudiMAX) porównywał Athlona z P4 i wszystko przemawiało na korzyść produktu AMD.
_________________ PAMIĘTAJ !!! Nie jesteś naprawdę pijany,
jeśli leżąc na podłodze nie musisz się jej trzymać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
YagoDa uu Panie .. ta to dopiero ma gadane^3

|
Wysłany: Sob Sty 19, 2002 12:56 am Temat postu: |
|
|
uhm..mam Athlona XP +1500 i mam go z takim ładnym dużym wiatrakiem, jest on duży i dzięki temu wolniej się kręci i jest w miarę cichy (komputer chodzi non stop mogę spać). Co do wydajności to mam mieszane odczucia, tak czy inaczej za takie pieniądze na pewno się nic lepszego nie kupi, polecam. DivXy można szybko kodować. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Upior gadulstwo jak tralala

|
Wysłany: Pon Sty 21, 2002 11:11 am Temat postu: |
|
|
No tak, oczywiście, kodowanie DivXów jest zdecydowanie najważniejsze  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sauron gadulstwo jak tralala^2

|
Wysłany: Sro Sty 23, 2002 7:09 pm Temat postu: |
|
|
Coż na razie z przyczyn finansowych założyłem sobie celerka 1 Ghz - myślę ze do zastosowań domowych bede zadowolony. Dzieki wam za rady. Przydadzą się w przyszłości. Jak na razie obstaje na starej płycie z nowym prockiem.
_________________ Navigare Necesae Est |
|
Powrót do góry |
|
 |
|