Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gwiazdka gadulstwo jak tralala^2

|
Wysłany: Sro Lis 28, 2001 3:22 pm Temat postu: |
|
|
A ja Tobie, Sauronie, proponuje spolke z protasem i karo. Oni po studiach beda mldzi i niedoswiadczeni, ale za to z zapalem i potrzebujacy pracy, wiec mozesz ich wiele nauczyc we wspolnym interesie. Wzamian beda ci robic kawe
_________________ K.R.- autor nie ponosi odpowiedzialnosci za ewentualne szkody spowodowane przeczytaniem tego postu |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sauron gadulstwo jak tralala^2

|
Wysłany: Nie Gru 02, 2001 12:17 pm Temat postu: |
|
|
A oni to są koledzy po fachu ) znaczy się kończą prawo - rozwiń bo za bardzo nie rozumiem
_________________ Navigare Necesae Est |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Nie Gru 02, 2001 1:56 pm Temat postu: |
|
|
Bo widzisz Sauronie, dzis trudno o prace, szczegolnie zoltodziobom, ale ty, jako doswiadczony i znany juz w pewnych kregach prawnik, mopzesz z powodzeniem zalozyc wlasna praktyke i zatrudnic w niej naszych poczatkujacych prawnikow (protas, karo). Oni z wdziecznosci za dana im szanse beda latac z papierami do sadow i nosic Ci kawe. To sie oplaca! Taka wygoda!
_________________ K.R.- autor nie ponosi odpowiedzialnosci za ewentualne szkody spowodowane przeczytaniem tego postu |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sauron gadulstwo jak tralala^2

|
Wysłany: Sro Gru 05, 2001 11:36 pm Temat postu: |
|
|
Jak załżę taką praktykę to pewno będe poszukiwał młodych talentów. Na razie to ja biegam do sądu z papierami i po sądzie, kawę parzę sobie sam ) i wclae taki znany prawnik nie jestem bez przesady. Niemniej jednak w miarę swych skromnych możliwości służe pomocą.
_________________ Navigare Necesae Est |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sro Gru 05, 2001 11:55 pm Temat postu: |
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|