Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Pyt gadulstwo jak tralala^2

|
Wysłany: Nie Wrz 16, 2001 12:11 pm Temat postu: |
|
|
jako ze mialem okazje ogladac to rzuce pare slow nt.
1. troche dlugi (3h), dupa boli w paradise po 1,5h, zimno do tego
2. profesjonalni aktorzy h linda, pieczka, wiec kino na wysokim poziomie jak na nasze rodzime pozycje
3. wysokonakladowy wiec efekty specjalne...
4. scena walki na arenie imho najlepsiejsza (najwieksze wrazenie)
5. co pozostalo w pamieci po filmie? przemoc na arenie, sceny walki, podcinanie zyl
6. podobala mi sie eunice  |
|
Powrót do góry |
|
 |
pogus mały gadatek
|
Wysłany: Nie Wrz 16, 2001 1:38 pm Temat postu: |
|
|
Byłem w Sojuszu na filmie. Jestem bardzo zawiedziony. Ale najpierw o pozytywach: znakomity Trela, Pieczka, niezły Linda, Deląg i Mielcarz kwadratowi, Kubacki lepiej jak się nie odzywa. Dla mnie ten film nie stanowi całości, jest jakby zlepkiem epizodów, co mi się nie bardzo podoba. Poza tym Polacy chyba nigdy nie nauczą się porządnie nagrywać dźwięku, natężenie jest cały czas jednakowe, czy ktoś przemawia z trybuny, stoi, leży, jest w ruchu czy nie. Dwięk brzmi tak jakby aktorzy nagrali go w studio!! Dalekie ujęcie sceny pożaru też słabiutkie, wygląda jak z gry komputerowej. To na początek tyle. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ibanez

|
Wysłany: Nie Wrz 23, 2001 1:19 am Temat postu: |
|
|
pierdolisz...  |
|
Powrót do góry |
|
 |
domi mały gadatek
Dołączył: 01 Cze 2001 Posty: 92 Skąd: wiocha SiedlYce łelkam tu
|
Wysłany: Nie Wrz 23, 2001 1:48 pm Temat postu: |
|
|
Bylam...wynudzilam siem...Juz "Ogniem i mieczem" bylo o niebo lepsze...Najlepiej ,dla mnie, gral Bajor Nerona,i ten caly zdrajca (nie pamietam jak sie zwal), ktory duzo gestykulowal jakby chcial sobie uskzodzic twarz:), no mose jeszcze Linda.Za to Ligia beznadziejna...Nie wspominajac jus o efektach specjalnych...ech.
I doskonale widac, ze zwloki pogryzione przez lwy sa drewniane...
_________________ .sprzedawczyni SKAfandrów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
julinka gadulstwo jak tralala
|
Wysłany: Nie Wrz 23, 2001 11:31 pm Temat postu: |
|
|
ksiazka: arcydzielo!!! film: dno... spodziewalam sie o wiele, wiele wiecej! no is ie zawiodlam... szkoda, bo to, co zobaczylam w kinie, po prostu ubliza wielkiemu dzielu Sienkiewicza!
temu, kto nie czytal tej powiesci (a, niestety, jest takich ludzi ogrom!), polecam ja z calego serca. naprawde: cos absolutnie niesamowitego! niezapomniane przezycia, niezapomniane...
ech...
ave molom ksiazkowym!
_________________ parszyfka oswojona |
|
Powrót do góry |
|
 |
bejo gadulstwo jak tralala

|
Wysłany: Pon Wrz 24, 2001 12:24 pm Temat postu: |
|
|
a mi sie podobalo, i co bylo najbardziej smieszne to to ze linda byl zajebiscie wygolony maszynka do wlosow, rowniutenko i bardzo starannie, ciekawe czy rzymianie mieli juz maszynki do golenia ?  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sauron gadulstwo jak tralala^2

|
Wysłany: Pon Wrz 24, 2001 3:54 pm Temat postu: |
|
|
pogus wybierz sobei lepsze kino to dzwiek bedziesz miał oki. Pojedz do jakiegoś w Wawie bo to w którym byłeś to dopiero co ma stereo )
_________________ Navigare Necesae Est |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sauron gadulstwo jak tralala^2

|
Wysłany: Pon Wrz 24, 2001 3:56 pm Temat postu: |
|
|
Bejo poczytaj troche książek historycznych Rzymianie mieli różne rzeczy m.in. wynaleźli licznik taksówkowy. Dodam dla niewtajemniczonych że prądu nie mieli ale potrafili tworzyć różne skomplikowane urządzenia bez dobrodziejstwa XX wieku
_________________ Navigare Necesae Est |
|
Powrót do góry |
|
 |
|