Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gwiazdka gadulstwo jak tralala^2

|
Wysłany: Nie Wrz 02, 2001 10:10 pm Temat postu: |
|
|
Homoseksualizm- co i kto o tym mysli.
_________________ K.R.- autor nie ponosi odpowiedzialnosci za ewentualne szkody spowodowane przeczytaniem tego postu |
|
Powrót do góry |
|
 |
julinka gadulstwo jak tralala
|
Wysłany: Nie Wrz 02, 2001 10:35 pm Temat postu: |
|
|
jestem tolerancyjna. osobiscie nie przeszkadzaja mi homoseksualisci. jestem rowniez za tym, aby zalegalizowac malzenstwa miedzy dwoma facetami, badz tez dwiema kobietami. tylko ze nie popieram tyego, aby takie malzenstwa adoptowaly dzieci, bo to juz nie jest ok.
ogolnie: jezeli ktos czuje sie gejem lub lesbijka, to niech sobie nim/nia bedzie. co mi do tego?
_________________ parszyfka oswojona |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pyt gadulstwo jak tralala^2

|
Wysłany: Nie Wrz 02, 2001 10:41 pm Temat postu: |
|
|
a to jest chyba wbrew naturze, bo jestesmy stworzeni do czego innego |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Nie Wrz 02, 2001 10:44 pm Temat postu: |
|
|
wbrew naturze? napewno nie wbrew naturze takiego czlowieka...
_________________ K.R.- autor nie ponosi odpowiedzialnosci za ewentualne szkody spowodowane przeczytaniem tego postu |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pyt gadulstwo jak tralala^2

|
Wysłany: Nie Wrz 02, 2001 10:50 pm Temat postu: |
|
|
a po co nam natura dala czesci ciala tak pasujace do siebie, ze jedno uzupelnia niejako drugie? jestesmy stworzeni do zwiazqw kobieta-mezczyzna, ale ludzie lubia sie sprzeciwiac naturze?
a co do statystyk to zwiazki kobieta-kobieta sa w wiekszosci akceptowane przez mezczyzn heh |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Nie Wrz 02, 2001 10:57 pm Temat postu: |
|
|
i tak bedzie zawsze, ze kobieta bedzie z mezczyzna. Ale dlaczego jakis procent ludzi nie moze zyc inaczej? Tacy ludzie twierdzam ze orientacji sie nie wybiera. Pycie, myslisz, ze jakby mogli, to by wybrali orientacje homoseksualna, narazajac sie tym samym na oszczerwstwa i wysmiewki?
|
Powrót do góry |
|
 |
YagoDa uu Panie .. ta to dopiero ma gadane^3

|
Wysłany: Nie Wrz 02, 2001 11:45 pm Temat postu: |
|
|
hmm...moim zdaniem jeśli ludzi to czy owo lubią i przy tym nie wadzą innym to mogą to sobie robić, czemu nie ? Mi naprawde by nie przeszkadzał widok 2ch panów całujących się na ulicy, zobaczycie, za jakieś 20 lat to będzie normalne! 30 lat temu nie można było uświadczyć paru całującej się na ulicy czy w parku..to było coś skandalicznego..teraz to normalne...myśle, że tak też stanie się z ludźmi odmiennej orientacji. Co więcej ci ludzie są często lepszymi ludźmi od nas.
_________________ Szukam żony....obrzydliwie bogatej. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lam gadulstwo jak tralala^2

Dołączył: 27 Maj 2001 Posty: 248 Skąd: Brooklyn (ten w Siedlcach)
|
Wysłany: Pon Wrz 03, 2001 2:10 am Temat postu: |
|
|
Cytat: |
2001-09-02 22:57, Gwiazdka napisała:
Tacy ludzie twierdzam ze orientacji sie nie wybiera. Pycie, myslisz, ze jakby mogli, to by wybrali orientacje homoseksualna, narazajac sie tym samym na oszczerwstwa i wysmiewki?
|
Poczytaj sobie Gejowo. Pisałem już, że to wybór i dobry psycholog w kilka godzin takiego delikwenta może przekonwertować. A co do tolerancji, oszczerstw i wyśmiewek, powinienem chyba obciąć włosy. Ciekawe, czy gdybym mógł, wybrałbym długie włosy... itd. |
|
Powrót do góry |
|
 |
pogus mały gadatek
|
Wysłany: Wto Wrz 04, 2001 6:32 pm Temat postu: |
|
|
homoseksualizm to sprawa genetyczna i człowiek nie za bardzo ma nad tym kontrolę; jestem absolutnie przeciwny potępianiu homoseksualizmu!!! niestety w naszych warunkach, gdzie moralność DYKTUJE kościół tacy ludzie mają przewalone |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lam gadulstwo jak tralala^2

Dołączył: 27 Maj 2001 Posty: 248 Skąd: Brooklyn (ten w Siedlcach)
|
Wysłany: Pią Wrz 07, 2001 12:29 am Temat postu: |
|
|
Bzdura. Ile procent homoseksualistów ma ten twój gen? 5? |
|
Powrót do góry |
|
 |
LdN gadulstwo jak tralala^2

|
Wysłany: Pią Wrz 07, 2001 11:51 am Temat postu: |
|
|
Homoseksualista to człowiek chory i powinien być leczony. Nie można uznać choroby za normę. Zapraszam do przeczytania w encyklopedii : http://wiem.onet.pl/wiem/0065d1.html
Z drugiej strony przy niewydolności naszego systemu opieki medycznej najprostrzym rozwiązaniem jest zamiast leczyć - uznać chorobę za normę. Może niedługo nawet zaczniemy żyć wiecznie - nie będzie zmarłych tylko żywi inaczej. No i problem nieśmiertelności rozwiązany jedną prostą definicją.
_________________ PAMIĘTAJ !!! Nie jesteś naprawdę pijany,
jeśli leżąc na podłodze nie musisz się jej trzymać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
bejo gadulstwo jak tralala

|
Wysłany: Sob Wrz 08, 2001 11:11 pm Temat postu: |
|
|
homosexualizm? a co to jest ??? |