Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
YagoDa uu Panie .. ta to dopiero ma gadane^3
|
Wysłany: Nie Wrz 02, 2001 9:55 pm Temat postu: |
|
|
a ja właśnie sie udaje, aby zobaczyc to z topika. po fakcie opisze wrażenia
_________________ Szukam żony....obrzydliwie bogatej. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: Nie Wrz 02, 2001 11:23 pm Temat postu: |
|
|
no i zobaczyłem. Wrażenia? Heh...spodziewałem się jakiejś lipy w wykonaniu polaków...a co wyszło ? Całkiem nieźle. Kolory w miarę poprawne. Samego filmu nie ma sensu opisywać, każdy go widział A w kolorze ogląda się zupełnie inaczej! Polecam! To tak jakby sie oglądało coś zupełnie nowego...można powiedzieć, że film jest jeszcze weselszy kolory dodały mu uroku i oddają klimat tamtej epoki bardzo dobrze
moja ocena : 8/10 [********..]
yaguś vel krytyk filmy ;P
|
|
Powrót do góry |
|
|
Lam gadulstwo jak tralala^2
Dołączył: 27 Maj 2001 Posty: 248 Skąd: Brooklyn (ten w Siedlcach)
|
Wysłany: Pon Wrz 03, 2001 2:26 am Temat postu: |
|
|
Krytyk nie wystawia ocen 8/10, barania głowo Daj 2/10, to będziesz poważany krytyk |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: Pon Wrz 03, 2001 2:58 am Temat postu: |
|
|
ja jestem krytyk ;P a nie krytyk, mi generalnie się filmy podobają lubię filmy i tyle, dlatego wystawiam wysokie oceny
yagus. |
|
Powrót do góry |
|
|
julinka gadulstwo jak tralala
|
Wysłany: Pon Wrz 03, 2001 7:38 am Temat postu: |
|
|
a ja nawet nei chce widziec tej klasyki komedii polskije w kolorze... jezeli pierwotnie film zostal nakrecony czarno-bialy, to niech taki pozostanie. jezeli mozna zmieniac kolorki, to rownie dobrze mozna nakrecac ten sam film kilka azy, ze zmienieniem jednego dialugo. jezeli juz cos powstalo, to zostawmy to w spokoju.
_________________ parszyfka oswojona |
|
Powrót do góry |
|
|
Lam gadulstwo jak tralala^2
Dołączył: 27 Maj 2001 Posty: 248 Skąd: Brooklyn (ten w Siedlcach)
|
Wysłany: Pon Wrz 03, 2001 10:41 am Temat postu: |
|
|
Każda scena jest kręcona kilka razy, zawsze aktorzy lekko zmieniają scenariusz, bo się pomylą albo coś wymyślą... Żaden film nie jest taki jaki miał być... Postuluj dalej o nie zmienianie filmów. Powodzenia. A ja bardzo bym chciał zobaczyć pełną wersję ,,Rejsu''. Dwugodzinną. Marzę o tym. I nikt mi nie powie, że ta wersja jest taka jaka jest i jej nie wolno zmieniać, bo tak się składa, że ona jest taka jaka jest w wyniku cięć cenzorów i irytacji reżysera. Ech. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: Wto Wrz 04, 2001 12:43 am Temat postu: |
|
|
eee to tak samo jak z piosenkami...uslyszy sie jedna wersje...za jakis czas wyjdzie jakis mix, jakas przerobka...czasem lepsza od oryginalu, czasem nie, proste. Sami Swoi zostali pokolorowani w specyficzny sposob ktory oddaje klimat filmow z tamtych lat, nie wyglada to jak film z 2001 roku a wlasnie jak film nakrecony w 1966 czy tam ktorym oryginal zrobili. Przy kolorowaniu bral udzial rezyser i operator z tego co wiem, oni mieli najwiekszy wplyw na calosc. Efekt jest godny zobaczenia!
_________________ Szukam żony....obrzydliwie bogatej. |
|
Powrót do góry |
|
|
kris_sie
|
Wysłany: Wto Wrz 04, 2001 10:15 am Temat postu: |
|
|
Nie oglądałem Samych swoich w kolerze ale, uważam, że dodanie mu kolorów napewno nie powinno mu zaszkodzić ale wręcz wzbogacić o dodatkowe treści i przeslania. Muszę chyba to zobaczyć jak to im wyszło. |
|
Powrót do góry |
|
|
julinka gadulstwo jak tralala
|
Wysłany: Wto Wrz 04, 2001 10:14 pm Temat postu: |
|
|
eee, tam! ja zostaje przy czerni i bieli. ave!
_________________ parszyfka oswojona |
|
Powrót do góry |
|
|
|